Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

TIED_UP 13/10/2014







11 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρουσα η αρχή, ίσως ήθελα γενικότερη περιγραφή των έργων του ousler με τις κούκλες για να καταλάβω μετέπειτα το σενάριο της συγκεκριμένης κούκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πετυχημένο το σεναριάκι! Και η ανάλυση ενδιαφέρουσα. Θα σου πρότεινα να κάνεις έναν παραλληλισμό της κούκλας με τον σημερινό άνθρωπο που ακροβατεί μεταξύ ψηφιακής και αναλογικής πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδιαίτερα γλαφυρή η περιγραφή του χώρου που δρα ο χαρακτήρας-κούκλα! Τα αντιθετικά δίπολα που αναφέρεις υλικός-άυλος κόσμος, σύγχρονα αντικείμενα -αντικείμενα παλαιότερης εποχής αλλά και αντίληψη του χώρου με ή χωρίς αισθήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν σε έναν πιο σαφή προσδιορισμό του κόσμου-κουτιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το σενάριο σου! Πιστεύω πως η συσχέτιση του διπόλου σώμα- ψυχή με το δίπολο ψηφιακός- πραγματικός κόσμος θα σε βοηθήσει πολύ. Ο άνθρωπος αναζητά τον εαυτό του συνεχώς, ιδίως με τα νέα δεδομένα και τις νέες πληροφορίες που δέχεται καθημερινά. Όπως και η κούκλα που ψάχνει να βρει το δικό της κομμάτι για να ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει πολύ η σκέψη σου! Πιστεύω πως αν μεταφέρεις αυτή την ιδιότητα που δίνεις στη φιγούρα- δηλαδή να προσαρμόζεται και να αλλάζει- στο χώρο, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ποικιλομορφία του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε πρώτη φάση ξεχώρισες τα διαφορετικά στοιχεία που συνθέτουν το έργο αυτό. Πιστεύω οτι μια μεμονωμένη και περαιτέρω ανάλυση των ξεχωριστών αυτών στοιχείων θα σε βοηθούσε στη διαμόρφωση του σεναρίου σου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρων παρουσιάζουν ο προβληματισμοί που θέτεις ως βάση για τον τρόπο που θα κινηθείς στη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το που διάβασα την πρώτη παράγραφο, δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από μια τρελή φαντασία και λατρεύω το ότι το ξεκίνησες ήδη με τους δικούς σου όρους.
    I keep rooting for you!!! Σαππορτάρω, λέμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ενδιαφέρουσα περιγραφή και σενάριο! H ολη αυρα και αισθητικη του εργου μου θυμιζει χαρακτηριστικες σκηνες απο τη σειρα twin peaks, με τον ανθρωπο νανο (ο νανος αυτος εχει πολλα κοινα στοιχεια με τις φιγουρες του Oursler) να περιφερεται στο κοκκινο δωματιο με τις μεγάλες κουρτίνες.Ενα δωματιο αναμεσα στον πραγματικο κόσμο και σε κατι παραφυσικο ( κατα αντιστοιχεια με το δικο σου θεμα αναμεσα στο πραγματικο και ψηφιακο).Ενδιαφερον θα ηταν να δεις πως επιχειρουνται γενικα να ενωθουν δυο διαφορετικοι κοσμοι.Ποιοι ειναι οι τροποι και τα μεσα.Ωραιος τιτλος (tied_up ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό σενάριο ... Μ΄αρέσει που είχες μια τόσο δυναμική αρχή και περιμένω να μας εκπλήξεις ευχάριστα και στη συνέχεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με ενθουσίασε ο τρόπος που παρουσίασες τον χαρακτήρα σου!!! Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το "παιχνίδι " με τα αντιληπτικά μέσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το σενάριό σου!!! Η πλευρά που το βλέπω εγώ διαφέρει λίγο αλλά δεν θέλω να σε μπερδέψω γιατί μου αρέσει η προσέγγισή σου. Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή